Un avion Boeing 737 a aterizat de urgenta la Timisoara din cauza unei depresurizari

Un avion tip Boeing 737 apartinand companiei Blue Air a aterizat de urgenta, luni dimineata, la Timisoara. Aeronava a decolat de la Bucuresti si trebuia sa ajunga la Koln, in Germania. Avionul s-a depresurizat in zona in care se aflau pasagerii, potrivit primelor informatii.

Avionul avea 106 pasageri la bord si a aterizat la Timisoara la ora 08.35 de minute. Pasagerii au fost debarcati si transportati in aeroport, urmand a fi imbarcati intr-o alta aeronava.

Citeste si: ZECI de romani au ramas BLOCATI pe aeroportul din Antaya, dupa ce o cursa TAROM a fost amanata

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International “Traian Vuia” din Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat ca luni, la ora 8.35, pilotii unei aeronave a companiei Blue Air au solicitat aterizarea de urgenta pe aeroportul din Timisoara.

“A aterizat de urgenta un avion care circula pe ruta Bucuresti-Koln, cu 106 pasageri la bord. Pilotul a anuntat depresurizare, a aterizat la Timisoara, iar acum se fac verificari”, a spus Nicoleta Trifan.

Citeste si: FEDERATIA RUSA a lansat o noua racheta de tip PROTON-M

Potrivit sursei citate, pasagerii au fost debarcati, iar la ora transmiterii acestei stiri ei se afla in aerogara, unde asteapta o alta aeronava a companiei care sa ii preia si sa ii duca la destinatie.