Un avion de lupta de tip Tornado s-a prabusit in vestul Germaniei

Un avion de lupta de tip Tornado, apartinand armatei germane (Bundeswehr) s-a prabusit joi seara, in apropierea orasului Koblenz, in vestul Germaniei, au anuntat surse din cadrul politiei locale, citate de AFP.

Cei doi piloti au reusit sa se catapulteze din aparat. Potrivit politiei din Koblenz, ei sunt usor raniti, dar nu au nevoie de ingrijiri medicale. Nimeni altcineva nu a fost ranit, a precizat purtatorul de cuvant al politiei, adaugand ca fragmente ale aparatului de zbor au cazut in apropierea unei autostrazi, blocand circulatia.

In zona nu a fost inregistrat niciun accident rutier, insa circulatia pe autostrada va ramane blocata pana vineri dimineata. Aparatul s-a prabusit intr-o zona deluroasa, la Laubach, la o distanta de 50 de kilometri vest de Koblenz. La fata locului sunt prezenti reprezentanti ai politiei, Crucii Rosii, armatei si pompieri.

Potrivit editiei on-line a ziarului local Rhein-Zeitung, avionul s-a prabusit intr-o padure, dupa ce a decolat in jurul orei locale 21.30 (22.30, ora Romaniei), de la baza aeriana Büchel.

Sursa foto: descopera.ro