Un avion de pasageri s-a prăbușit la Karachi, în Pakistan! Video

Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA), cu 107 oameni la bord, s-a prăbușit, vineri, într-un cartier rezidențial din orașul Karachi, Pakistan, a anunțat un purtător de cuvânt al operatorului aerian, citat de Reuters.

”Zborul PK 8303 avea la bord 99 de pasageri și 8 membri ai echipajului”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei naționale aeriene pakistaneze. Se pare că avionul nu a putut să deschidă trenul de aterizare înainte de aterizare din cauza unei probleme tehnice.

Avionul prăbușit era un Airbus 320 vechi de 15 ani. Televiziunea locală Geo a prezentat imagini cu oameni din apropierea zonei prăbușirii, una ce pare dens populată. Avionul venea din Lahore, capitala provinciei Punjab, și urma să aterizeze pe aeroportul internațional Jinnah, scrie BBC.

Conform unor informații de ultimă oră, ar exista doi supraviețuitori ai tragediei aeriene de la Karachi. Cel puţin două persoane au supravieţuit accidentului aerian din Pakistan, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de agenţia Associated Press. Sursele au preferat să păstreze anonimatul. Anterior, primarul oraşului Karachi a declarat că toate persoanele aflate la bordul avionului au decedat.

Sursa foto: captura video