Un AVION MILITAR AMERICAN s-a PRABUSIT in estul Angliei provocand MOARTEA UNEI PERSOANE

Un AVION MILITAR AMERICAN s-a PRABUSIT miercuri intr-o zona agricola in apropiere de baza Royal Air Force (RAF) de la Lakenheath, in ESTUL ANGLIEI, provocand MOARTEA UNEI PERSOANE, a anuntat politia, relateaza AFP si Reuters.

‘Credem ca a fost o persoana de la bord si exista o victima’, a declarat un purtator de cuvant al politiei din Cambridgeshire. ‘Putem confirma ca este vorba despre un AVION MILITAR care a decolat de la baza RAF Lakenheath’, a adaugat el.

Potrivit presei britanice, este vorba despre un avion de lupta de tip F-18 al US Air Force, care dispune de o baza la situl RAF din Lakenheath, in regiunea Suffolk.

O baza a Fortelor aeriene ale SUA (USAF) din estul Angliei a anuntat ca verifica miercuri informatiile privind prabusirea unui avion de lupta american de tip F-18, dupa ce politia a anuntat ca un avion s-a prabusit pe un teren agricol, relateaza Reuters. 

CITESTE SI: AFGANISTAN: UN AVION MILITAR AMERICAN S-A PRABUSIT LA JALALABAD. 11 OAMENI AU MURIT

‘Am auzit despre accident si asteptam noi informatii in legatura cu acesta’, a afirmat purtatoarea de cuvant a bazei aeriene RAF Lakenheath, precizand ca o alta baza americana, RAF Mildenhall, investigheaza informatiile aparute in presa.

Politia din Cambridgeshire a anuntat ca serviciile de urgenta au fost chemate la locul prabusirii unui avion la Redmere, langa Ely, la circa 110 kilometri nord de Londra.

Anul trecut, patru membri ai echipajului unui elicopter american Pave Hawk, cu baza la Lakenheath, au murit in momentul in care aparatul de zbor s-a prabusit in timpul unui exercitiu intr-o zona rurala din zona de coasta Norfolk.

Sursa foto: infoziare