Un AVION MILITAR s-a PRABUSIT in SUMATRA: CEL PUTIN 116 oameni au murit. UPDATE

UPDATE 21:25 Cel putin 116 persoane au murit marti in Indonezia in urma accidentului unui avion militar care s-a prabusit într-o zona locuita din Medan, oras din Insula Sumatra, relateaza AFP.

Aeronava transporta 12 membri ai echipajului si 101 pasageri, a declarat, in cursul serii, pentru AFP, seful fortelor aeriene, Agus Supriatna, indicand ca niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supravietuit. In urma prabusirii avionului si-au pierdut viata si cel putin trei persoane de la sol, potrivit agentiei locale de cautare si salvare.

Pana in prezent, 84 de cadavre au fost recuperate si transferate la morga unui spital din Medan, au indicat reprezentantii spitalului.

Multi dintre pasagerii avionului ar fi membri ai familiilor militarilor si femei, a declarat la randul sau un purtator de cuvant al bazei aeriene de la Medan, de unde a decolat avionul. Cel putin un copil se numara printre victime.

Avionul s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din nordul insulei Sumatra, peste un hotel, la cateva minute de la decolare, dupa ce pilotul anuntase probleme tehnice. La impactul cu solul, avionul a luat foc.

La bordul acestuia se aflau 13 persoane care au murit, alaturi de alti oameni care se aflau in zona respectiva. Bilantul de 30 de victime este estimat de autoritatile locale, dar numarul acestora ar putea creste in orele urmatoare.

Sursa foto www.stirileprotv.ro