Un AVION s-a PRABUSIT in MEXIC: Toti PASAGERII aflati la bordul aeronavei au MURIT

Un AVION care avea opt persoane la bord s-a PRABUSIT, sambata seara, in nordul MEXICULUI, fara a exista supravietuitori.

AERONAVA de dimensiuni mijlocii era de tip Hawker 800 si s-a PRABUSIT in statul Coahuila, in zona localitatii Ramos Arizpe, care reprezenta si destinatia finala a zborului, relateaza agentia Reuters.

Citeste si: AVIONUL MALAYSIA AIRLINES s-a prabusit si nu exista supravietuitori! 

AVIONUL a decolat din insula mexicana Cozumel din Marea Caraibelor, de pe coasta estica a Peninsulei Yucatan. Deocamdata nu se stiu cauzele producerii ACCIDENTULUI insa autoritatile locale au demarat o ANCHETA pentru stabilirea acestora. In acest moment sunt luate in calcul doua variante care au condus la prabusirea AVIONULUI: o defectiune tehnica sau o eroare de pilotaj.

Citeste si: Elicopter prabusit in SUA. Cel putin doi morti in urma incidentului. VIDEO 

Totodata nu se cunoaste identitatea celor opt PASAGERI si membri ai echipajului care au MURIT in aceasta TRAGEDIE AVIATICA produsa sambata seara in statul mexican Coahuila. Se prespune ca PASAGERII care si-au pierdut viata erau oameni de afaceri care, impreuna cu famillile lor, au inchiriat AVIONUL de mici dimensiuni pentru a ajunge mai repede acasa. 

Sursa foto: jetcharters.com