Un AVION ultrausor s-a PRABUSIT in Maramures. Pilotul a MURIT

Un avion ultrausor in care se aflau doua persoane s-a prabusit sambata dupa-amiaza in judetul maramures, potrivit postului B1.

UPDATE21.30: Tanarul care era pasager in avion a fost transportat la spitalul din Baia Mare, este constient, dar are multiple traumatisme. Dupa ce va fi examinat, medicii vor decide daca ramane in spitalul din Baia Mare sau va fi transferat in alta parte.

UPDATE 20.02: Pilotul avionului, care era in stop respirator, a murit. Avionul s-a prabusit pe un aerodrom privat situat la marginea comunei Copalnic Manastur.

Din primele informatii, se pare ca pilotul, care era si proprietarul avionului, a intrat in stop cardio-respirator in timpul zborului.

Cele doua persoane sunt in stare destul de grava.

Potrivit reprezentantilor ISU, avionul de mici dimensiuni s-a prabusit cand incerca sa aterizeze pe un camp. Unul dintre pasageri este in stop cardio-respirator, iar celalalt are traumatisme multiple.

Doua ambulante au ajuns la fata locului.

in zona exista un aerodrom de mici dimensiuni, apartinand unui localnic, fara a se sti daca avionul acesta incerca sa aterizeze acolo.