Un baietel imbracat precum CALAUL STATULUI ISLAMIC, filmat in timp ce DECAPITEAZA un ursulet de plus (VIDEO)

Privind direct catre camera de filmat, un BAIETEL de cel mult trei ani tine un URSULET DE PLUS si un CUTIT in mana dreapta. Copilul pare sa zambeasca in timp ce foloseste arma alba pentru a TAIA CAPUL JUCARIEI, relateaza Daily Mail. 

In clipul video despre care se crede ca a fost facut public de STATUL ISLAMIC – ipoteza neconfirmata inca – baietelul ridica apoi triumfator cutitul in aer, iar barbatul din spatele cameri striga “TAKFIR!”, un termen dispretuitor folosit pentru necredinciosi.

Hainutele copilului seamana cu cele ale lui MOHAMMED EMWAZI, responsabil pentru masacrarea a cel putin cinci ostatici occidentali de la decapitarea jurnalistul american James Foley in august 2014.

CITESTE SI: STATUL ISLAMIC: COPIL, FILMAT IN TIMP CE DECAPITA UN PRIZONIER – FOTO IN ARTICOL

Specialistii de la Centrul de Securitate Umana (Human Security Centre) considera ca astfel de manifestari reprezinta un “ABUZ AL COPILULUI in cea mai DEZAXATA forma”, in timp ce altii sugereaza ca baietelul este “SPALAT PE CREIER” pentru a comite decapitari cand va creste mai mare. Experti in contra-terorism considera ca cei de la SI cauta sa educe copiii inca de mici sa comita sa astfel de crime. 

Cei de la STATUL ISLAMIC au lansat deja numeroase videoclipuri si poze in care tinerii sunt invatati sa foloseasca arme de asalt, sustin decapitari si comit asasinate. 

Sursa foto: YouTube