Un barbat a fugit de la locul ACCIDENTULUI dupa ce a lovit MORTAL doua persoane

Un barbat din comuna argeseana Slobozia, care conducea un autoturism desi consumase alcool, a ACCIDENTAT MORTAL doi oameni si a ranit grav o a treia persoana, a parasit locul ACCIDENTULUI dupa care a sunat la 112 anuntand ACCIDENTUL, potrivit Mediafax.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Arges, ACCIDENTUL a avut loc luni, pe drumul judetean 659, intre localitatile Mozaceni si Slobozia, in afara comunei Slobozia. Soferul, un barbat in varsta de 29 de ani, aflat sub influenta alcoolului, a lovit trei persoane care se deplasau pe carosabil.

Citeste si: ACCIDENT grav pe DN 1B Ploiesti-Buzau. Traficul este restrictionat

Doua dintre victime, una in varsta de 42 de ani, cealalta de 52 de ani, au murit pe loc, iar a treia persoana lovita de masina a fost grav ranita.

Dupa producerea ACCIDENTULUI, soferul a plecat, a ajuns in localitatea sa de domiciliu, comuna Slobozia, a mers la postul de politie si a sunat la 112, anuntand ACCIDENTUL.

Citeste si: Hunedoara: Accident GRAV, trei persoane AU MURIT

Politistii au deschis dosar penal pe numele barbatului care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, intre care ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducerea sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor.