Un barbat a MURIT dupa ce a fost LOVIT PUTERNIC de o ambulanta in Constanta

Un barbat, in varsta de 80 de ani, a murit, joi seara, dupa ce a fost lovit de o ambulanta in timp ce traversa un bulevard din Constanta printr-un loc nepermis, transmite Mediafax.

Potrivit politistilor, accidentul a avut loc joi seara, in jurul orei 19.00, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la iesirea din municipiul Constanta spre Ovidiu. O ambulanta care se intorcea in Constanta, dupa ce asistase un pacient in localitatea Ovidiu, l-a lovit pe batran in timp ce acesta traversa strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure, in dreptul unui centru comercial.

In ambulanta, care se indrepta spre un alt caz, se aflau soferul si o asistenta. Aceasta din urma a inceput imediat manevrele de resuscitare ale victimei. In ajutor au mai sosit o alta autospeciala a Serviciului Judetean de Ambulanta si un echipaj SMURD al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea”, cadrele medicale incercand, mai bine de jumatate de ora, sa resusciteze victima, dar fara succes.

Soferului de pe ambulanta implicata in accident i s-a facut rau, avand tensiune foarte mare, si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Sursa foto: gandul