Un barbat a MURIT intr-un magazin din Capitala. Ambulanta a ajuns dupa 20 de minute

Un barbat a decedat, joi, intr-un magazin din Bucurestii Noi, dupa ce i s-a facut rau si cei din jur au apelat la 112, cea mai apropiata ambulanta disponibila fiind in sectorul 6 si ajungand dupa 20 de minute.

Barbatul de aproape 70 de ani a simtit ca i se face rau cand era la cumparaturi intr-un magazin din Bucurestii Noi, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI), Alice Grasu, citata de Mediafax.

Barbatul a refuzat initial ca oamenii din magazin sa sune la 112. Ulterior, dat fiind ca starea acestuia se inrautatea, oamenii au sunat la 112, in jurul orei 15.00.

CITESTE SI: Un TRAMVAI a lovit doi pietoni in Capitala. Un barbat a MURIT, o femeie este RANITA. Circulatia blocata in zona. UPDATE

La momentul respectiv nu erau disponibile echipaje SMURD, iar singura ambulanta SABIF disponibila se afla in sectorul 6, pe strada virtutii. Echipajul a plecat imediat, dar nu a putut ajunge decat dupa 20 de minute.

Medicul a incercat sa il resusciteze pe barbatul intrat in stop cardio-respirator timp de o ora, dupa care a declarat decesul.

Sursa foto: gandul