Un barbat A MURIT si altul a fost ranit in urma EXPLOZIEI unui cauciuc la o vulcanizare

Un barbat de 27 de ani A MURIT, iar altul a fost GRAV RANIT, in urma unei EXPLOZII produse, marti dimineata, la o vulcanizare din Pitesti, incidentul avand loc in timp ce VICTIMELE incercau sa schimbe o anvelopa a unui camion, arata primele informatii furnizate de ISU Arges.

Incidentul a avut loc la o VULCANIZARE situata pe strada Depozitelor din Pitesti, iar ambii barbati erau angajati ai VULCANIZARII.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA: CADAVRUL UNEI FEMEI A FOST GASIT IN ALBIA RAULUI ARGESULUI

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, cei doi barbati – unul in varsta de 27 de ani, celalalt de 34 de ani – incercau sa schimbe un cauciuc al unui camion, cand s-a produs o EXPLOZIE.

In urma DEFLAGRATIEI, barbatul de 27 de ani SI-A PIERDUT VIATA din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit, iar cel de 34 de ani a suferit un TRAUMATISM CRANIO-FACIAL si a fost preluat de o ambulanta SMURD pentru terapie intensiva, fiind transportat la spital.

Politia a deschis o ancheta in acest caz. De asemenea, specialistii de la Inspectoratul Teritorial de Munca au fost sesizati, urmand ca acestia sa stabileasca daca au fost respectate conditiile de lucru de catre cei doi si de catre angajator.

TREI RANITI IN URMA UNEI EXPLOZII LA STRAND, DOI ADULTI SI COPILUL LOR, ADUSI IN CAPITALA CU UN AVION MILITAR

Sursa foto: pressalert.ro