Un bărbat din Capitală s-a răzbunat crunt pe amantă! Vezi ce i-a făcut și ce daune trebuie să-i plătească

Un bărbat din Capitală părăsit de amantă a decis să o facă să sufere pe aceasta. Astfel, a șantajat-o pe femeie cu înregistrările video pe care i le făcuse în timpul partidelor de amor.

N.B și V au fost amanți timp de o jumătate de an, scrie adevărul.ro. Ambii erau căsătoriți. Relația lor extraconjugală a început în septembrie 2015 și s-a terminat în martie 2016. În timpul relației, bărbatul a filmat-o pe femeie în timp ce întrețineau relații intime, fără știrea acesteia, și a păstrat înregistrările.În luna ianurie a anului 2016, când între cei doi au apărut unele neînţelegeri, femeia s-a hotărât să rupă relaţia şi l-a părăsit.

N.B. a încercat zadarnic să o contacteze, iar după câteva zile, a mers direct la locul de muncă al amantei. N-a găsit-o, dar a stat de vorbă cu sora acesteia, colegă de serviciu, care a refuzat însă să-i ofere informaţiile cerute. Pentru că venise cu o parte din înregistrări, i-a arătat o dovadă video a relaţiei lor amoroase. Mai mult de atât, acesta a amenințat-o pe sora amantei că are mai multe cd-uri cu ipostaze intime ale relației lor, pe care le va face publice.

Femeia nu a mai dorit să se întoarcă la bărbat, așa că acesta și-a ieșit din minți. A distribuit înregistrările cu actele sexuale explicite în apropierea unui spital și a unei grădinițe. Amanta i-a făcut plângere penală. Instanța a dispus condamnarea bărbatului la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de violare a vieții private, respectiv pentru că a distribuit cd-uri ce conțineau înregistrări cu fosta amanta în ipostaze intime. De asemenea, inculpatul a fost obligat să plătească fostei amante daune morale de 5.000 de euro.

Sursă text: adevărul.ro