Circulatia trenurilor a fost RESTRICTIONATA TEMPORAR pe relatia Targu Jiu – Petrosani

CFR Calatori a anuntat ca este posibil sa apara MODIFICARI sau PERTURBARI in circulatia TRENURILOR, din cauza avertizarii cod galben de ploi pentru judetele Alba, Arges, Cluj, Dambovita, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea si a celei cod rosu de inundatii pentru judetele Gorj si Valcea.

UPDATE 18.17: Circulatia trenurilor este restrictionata temporar pe relatia Targu Jiu – Petrosani, din cauza lipsei de tensiune in linia de contact intre statiile Valea Sadului – Livezeni, se arata intr-un comunicat remis marti de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

Potrivit sursei citate, pana la repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de calatori aflate in graficul de circulatie vor fi oprite temporar in garile de pe traseu, de unde vor fi remorcate cu tractiune Diesel.

CFR SA anunta, totodata, ca intreprinde toate masurile operative, astfel incat circulatia feroviara in aceasta zona sa fie reluata in cel mai scurt timp si in conditii de siguranta.

“Recomandam pasagerilor ca, inainte de calatorie, sa contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca”, se mai arata intr-un comunicat remis, marti, presei.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA: Un barbat a murit luat de viitura in Arges. COD ROSU in Gorj si Valcea – UPDATE

CFR Calatori aminteste ca lista cu numerele de telefon ale statiilor CFR este disponibila pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informatii telefonice-Statii, iar pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, pasagerii pot sa consulte pagina de internet a companiei (www.cfrcalatori.ro) sau sa sune la numarul de telefon 021/952.

Citeste si: Peste 1.200 de MILITARI, pregatiti sa INTERVINA in zonele afectate de INUNDATII