Un BARBAT este cautat dupa ce a INJUNGHIAT doua persoane in SATUL de VACANTA din MAMAIA

Un BARBAT este cautat de politistii constanteni dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a INJUNGHIAT doua persoane in urma unui conflict izbucnit la o terasa din SATUL de VACANTA din statiunea MAMAIA, apoi a fugit de la locul faptei, informeaza Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, in noaptea de sambata spre duminica, intre doua grupuri de tineri care se aflau la o terasa din SATUL de VACANTA din MAMAIA a izbucnit un CONFLICT. In urma scandalului, doi tineri au fost INJUNGHIATI cu un cutit de catre un BARBAT care a fugit imediat de la locul faptei.

CITESTE SI: CRISTIAN GALBENUSE, tanarul SPORTIV INJUGHIAT MORTAL intr-un club din Slatina, a fost UCIS SUB OCHII SOTIEI 

VICTIMELE au fost transportate cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar unul dintre RANITI, care a suferit leziuni superficiale, a refuzat internarea. Cealalta persoana RANITA, aflata in stare GRAVA, a fost supusa unei interventii chirurgicale.

In prezent, AGRESORUL este cautat de oamenii legii care continua cercetarile pentru a stabili cum a izbucnit conflictul si care au fost persoanele care au participat la SCANDAL.

CITESTE SI: Perchezitii la mai multi INTERLOPI intr-un dosar de tentativa de OMOR 

Sursa foto: realitatea.net