Un BARBAT MODEST! Ce crede MIHAI TUDOSE ca il recomanda pentru functia de PREMIER

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat, marti, ca il recomanda pentru functia de sef al Executivului “puterea de munca” si “experienta”, informeaza News.ro.

Potrivit TVR, Mihai Tudose a fost intrebat marti, la sediul Ministrului Economiei, ce il recomanda pentru functia de premier. “Puterea de munca, experienta (…), vorbim despre rezultate”, a raspuns Tudose. De asemenea, chestionat daca a fost surprins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu desemnarea sa in calitate de candidat la functia de prim-ministru, Mihai Tudose a declarat: “E un raspuns complicat. Daca domnia sa a considerat ca da, a fost vointa domniei sale”. Totodata, Tudose a precizat ca lista de ministri este in pregatire.  “Asta facem zilele astea si nu e un demers numai al meu, ci al coalitiei”, a afirmat Tudose, precizand ca “vor fi schimbari” in Guvernul sau comparativ cu cabinetul Grindeanu.

Reamintim ca in perioada in care Mihai Tudose a detinut portofoliul Economiei in Cabinetul Grindeanu pe zona sa au fost identificate 17 masuri neindeplinite, doua realizate partial si zero realizate. Printre esecuri se afla nerealizarea transferului ELCEN in patrimoniul Capitalei sau a programului pentru atragerea investitiilor straine. De asemenea, Fondul Suveran de Dezvoltare de Investitii, solicitat expres de Liviu Dragnea, este o masura partial nerealizata.

Sursa foto: adevarul