Un bărbat reținut este lovit în mod repetat și înjurat de un polițist în civil! Video

Un filmuleț în care un civil lovește cu brutalitate un bărbat întins pe jos sub privirile mai multor polițiști, o parte dintre ei îmbrăcați în echipamentul de intervenție, a fost distribuit masiv, joi, pe rețelele de socializare dar și pe canalul Youtube.

Conform informațiilor bărbatul în civil prezent în imagini este polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

Filmulețul este înregistrarea unui incident care a avut loc în localitatea Bolintin Vale în data de 17 aprilie 2020. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Giurgiu a declarat pentru HotNews.ro că a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă și a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

Video cu un puternic impact emoțional!

Comunicat IPJ Giurgiu: „La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Bolintin Vale, din județul Giurgiu, are loc un conflict între două familii. Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, însă acesta a continuat și in ziua de sâmbătă, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe strada, la un grătar si consumând băuturi alcoolice.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor ordonanțelor militare cu amendă în cuantum de 13.000 de lei. Cu privire la modul de interventie al polițiștilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competenta”.

Sursa video: youtube