Un britanic s-a vindecat de cancer in urma unei cure cu ulei de canabis

Mult timp cancerul a fost considerat o boala incurabila, tratamentele uzuale consacrate de medicina traditionala avand doar rolul de a incetini dezvoltarea tumorilor, nu insa si de a le face sa dispara complet.

Satui de solutiile costisitoare propuse de o industrie medicala avida de profituri uriase, oamenii au inceput sa studieze si alternativele naturiste sau pe cele non-conventionale, uneori rezultatele fiind nu numai neasteptate dar si extrem de spectaculoase.

Au fost cazuri in care bolnavi de cancer au declarat ca s-au vindecat in urma consumului constant de vitamina B17 si a bicarbonatului de sodiu sau chiar a unei adevarate cure de sfecla rosie. Total neasteptate sunt cazurile in care s-au constatat vindecari ale cancerului in urma tratamentului cu substante despre care, pana in prezent, se credea ca au numai repercursiuni negative asupra sanatatii: marijoana si canabis.

Este si cazul lui Mike Cutler, un britanic in varsta de 63 de ani care a fost diagnosticat cu cancer la ficat in anul 2009, la finalul aceluiasi fiind supus unui transplant care avea darul de a-i prelungi viata pentru o perioada nedeterminata.

I s-a spus clar, ca boala va reveni, ceea ce s-a si intamplat la sfarsitul anului 2012 . Din disperare, pentru a supravietui, a inceput cercetarea on-line pentru cure alternative, acest lucru l-a facut sa gaseasca un video pe youtube, care a descris faptul ca isi poate vindeca cancerul cu ulei de canabis, precum si modalitatea de preparare a acestui ulei. Cutler a spus ca dupa doar trei zile dupa ce a luat acest ulei, durerea chinuitoare a disparut.

In luna mai a acestui an, bunicul a mers pentru o biopsie la Royal Free Hospital din Londra. Medicii au confirmat ca noile celule canceroase din ficat au disparut. Un purtator de cuvant de la Spitalul Royal a confirmat faptul ca domnul Cutler nu au primit nici un tratament de cancer in urma transplantului din 2009.

Cutler este un constructor pensionat de la Hastings, East Sussex, Anglia. El a spus, “vestea ca voi muri a fost devastatoare pentru mine…. Tot ce am avut in acele zile negre a fost laptop-ul meu, si atunci am inceput sa caut altceva care ar fi putut sa ma ajute. Nu am putut accepta, gandul ca voi muri…” El a cumparat canabis prin intermediul unui dealer si a continuat sa cultive planta in curtea lui, producand singur uleiul miraculos, si consumand zilnic cate o lingura. El a spus ca simptomele au disparut dupa 3 zile. Cand Cutler a aflat ca s-a vindecat, el a spus ca “a fost complet socat.” El a inceput sa cultive propria cultura de canabis pentru a mentine o aprovizionare constanta cu acest uimitor medicament.

Cutler a vorbit la un eveniment de saptamana trecuta cu privire la utilizarea medicala a canabisului – impreuna cu Profesorul David Nutt si MP Caroline Lucas, in Brighton, Anglia. El militeaza acum pentru schimbari in legile actuale, pentru a permite uleiului si a altor forme de canabis pentru a fi utilizate in mod legal ca medicament pentru a trata alte persoane. Fiecare zi este o noua poveste care confirma puterile medicinale magice ale uleiului de canabis , este timpul pentru oamenii de stiinta sa realizeze potentialul de vindecare al canabisului ca un medicament medical.

Dr. Kat Arney, director de comunicare in cadrul Cancer Research UK, a declarat: “Acest lucru ar putea conduce la tratamente mai eficiente pentru cancer in viitor, dar nu exista inca date suficiente de la studii clinice pentru a arata faptul ca un consumul de canabis sau canabinoizi pot trata in conditii de siguranta si in mod eficient cancerul pacientilor in acest moment. “din cauza acestor constatari o serie de organizatii de caritate au intensificat cercetarea lor in utilizarea canabisului ca un medicament medical.

Sursa stire: secretele.com