Un BUCATAR a fost UCIS de SARPELE pe care il prepara

Un BUCATAR-sef din China care pregatea un meniu bazat pe carne de SARPE a murit in urma unei intamplari absolut neobisnuite. Bizarul incident a avut loc in provincia Foshan, Guangdong, din sudul Chinei unde BUCATARUL-sef Peng Fan pregatea o delicatesa rara, din carne de COBRA, mentioneaza Wnd.

La 20 de minute dupa ce reptila a fost decapitata, BUCATARUL a vrut sa arunce la gunoi capul. O scena demna de filme horror s-a petrecut insa in acest timp, BUCATARUL fiind muscat de SARPELE care nu murise inca. Politia locala spune Peng a murit la spital, inainte de a-i putea fi administrat antidotul.

CITESTE SI: VIDEO. Acest ANIMALUT seamana perfect cu un BUNIC si face SENZATIE pe internet. Stii ce e? 

“Este un caz extrem de neobisnuit, dar se pare ca a fost doar un ACCIDENT. El insusi a pregatit SARPELE, dar a avut ghinion. Nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Doar antiveninul ar fi putut ajuta, dar nu i-a fost administrat in timp util. A fost un tragic ACCIDENT”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei locale.

CITESTE SI: INCREDIBIL: Si-a zburat creierii in timp ce isi facea un “SELFIE”! FOTO 

Yang Hong-chang, un expert care a petrecut 40 de ani studiind COBRELE, a declarat reporterilor ca toate reptilele pot functiona timp de pana la o ora dupa ce au pierdut parti ale corpului sau chiar intregul corp. “Este posibil ca sarpele sa fi fost inca viu cand l-a MUSCAT”, a spus el. 

Sursa foto: adevarul.ro