Un CADRU DIDACTIC de la Colegiul “Grigore Moisil”, in LUPTA cu o BOALA NEMILOASA

Primarul Sectorului 6, RARES MANESCU, a lansat marti printr-un comunicat de presa un apel catre toti cetatenii Sectorului 6 care doresc si pot fi alaturi de Alexandra Sfirlogea, consilier scolar la Colegiul National “Grigore Moisil”, in “dificila lupta pe care o duce in aceste momente cu o boala cumplita”.

Potrivit sursei citate, cazul Alexandrei Sfirlogea a fost mediatizat la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand boala cu care luptase inca de anul trecut a recidivat. Elevii pe care i-a educat de-a lungul multor ani i-au fost alaturi si s-au mobilizat in organizarea unei campanii de strangere de fonduri pentru operatia la care trebuia sa fie supusa in Austria. Prietenii, printre care si artisti cunoscuti sau persoane publice, au contribuit si ei.

“Interventia chirurgicala a avut loc pe 11 februarie 2015. A fost istovitoare, a durat nu mai putin de 14 ore si a fost efectuata de o echipa complexa de medici cu specializari diverse (oncologie, ortopedie, ginecologie). Desi cumplita boala si-a luat tributul, Alexandra a ales viata si se afla acum in recuperare postoperatorie. Costurile recuperarii se ridica la 30.000 de euro”, se spune in comunicat.

Citeste si: RARES MANESCU a donat UN SALARIU pentru achizitia unui ASCENSOR destinat ELEVILOR CU DIZABILITATI de la Liceul “Marin Preda”

Conducerea Primariei Sectorului 6 a decis sa se implice in campania de strangere de fonduri pentru Alexandra Sfirlogea. Pe site-ul institutiei, www.primarie6.ro, oricine este interesat se poate informa in legatura cu acest caz si poate contribui depunand o suma cat de mica in conturile afisate la rubrica “Ajutor!”.

“Impreuna putem lupta alaturi de doamna Sfirlogea pentru a o ajuta sa revina la viata pe care a avut-o si pentru a continua sa fie alaturi de elevii sai de la Colegiul «Grigore Moisil»”, se mai arata in text.

Citeste si: FOTO RARES MANESCU a transmis un mesaj de solidaritate participantilor la MARSUL de la PARIS

Banii pot fi depusi pe numele Sfirlogea Maria Alexandra in conturile: RO11 BRMA 0999 1000 6825 4434, pentru donatiile in lei, RO11 BRMA 0999 1000 6825 4628, pentru sumele in euro, si RO11 BRMA 0999 1000 6825 5016, pentru cele din dolari.

Sursa foto: adevarul.ro