Un candidat la alegerile prezidențiale este convins că Rusia face parte din NATO! A declarat asta la tv

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea partidului controlat de Dan Voiculescu, a declarat luni seară la Digi 24 că România și Rusia sunt ”împreună parte a NATO”, iar cele două țări ar trebui să continue ”exercițiile militare bilaterale”.

Întrebată de moderator despre partenerii din Est ai României, Ramona Ioana Bruynseels a răspuns: ”Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară”.

Relaţiile dintre NATO, din care face parte şi România, pe de o parte, și Rusia pe de altă parte, sunt extrem de reci în ultima vreme, din cauza anexării ilegale a Crimeei, dar şi a scutului antirachetă de la Deveselu.

Ramona Ioana Bruynseels, soția bancherului Dominic Bruynseels, este candidatul Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale din 2019. Ea și-a început cariera profesională ca angajat al Direcției Juridice din MApN, a ajuns chiar și consilier al premierului Viorica Dăncilă.

Sursa foto: rtv