Un cangur fugarit de copii a murit de oboseala la Arad

Politistii din Arad au intervenit astazi pentru a captura un cangur fugarit de copii in zona Garii Aradul Nou din oras, animalul murind insa de oboseala in cele din urma.

Cangurul a fost capturat in zona statiei CFR, dar a murit in masina unui agent de la Politia Transporturi Feroviare inainte sa fie predat politiei locale, directorul Politiei Locale Arad, Viorica Graur, declarand ca echipajul a fost trimis pentru capturarea animalului in urma unui apel telefonic, tratat initial ca o gluma. “Apelul parea o gluma, era greu de crezut si pentru noi ca un cangur este fugarit de copii. Femeia care a sunat era insa deosebit de insistenta si ne-am deplasat la fata locului, incidentul fiind confirmat de catre politistii nostri. Din pacate, am gasit animalul mort in portbagajul masinii unui agent de la Politia Transporturi Feroviare”, a declarat Viorica Graur.

“Cel mai probabil a murit pe fondul stresului si al oboselii”, considera seful Politiei Locale. Printre ipotezele luate in calcul de politisti este aceea ca animalul a scapat din curtea unei case, sau a sarit dintr-un vagon ce a trecut prin gara.

Sursa foto: stirileprotv.ro