Un cățel dispărea câteva ore pe zi de acasă! Este incredibil ce făcea acesta

Cățelul Cesur (foto) pleca zilnic de acasă, timp de câteva ore. Noul stăpân se întreba mereu de ce. Nu a lipsit o noapte din noul lui cămin, dar stăpânul era oricum îngrijorat. Așa că, într-o zi, bărbatul s-a gândit să îl urmărească să vadă unde se duce. Și a fost profund emoționat!

Cățelul Cesur pleca zi de zi și se ducea la cimitir. Acolo era îngropat fostul lui stăpân. Acesta murise în urmă cu o săptămână. Mehmet Ilhan, de 79 de ani, a fost adus acasă în sicriu înainte de înmormântare. Animalul său a simțit tot ce s-a întâmplat și s-a întristat.

Când l-a văzut în sicriu, fără viață, Cesur nu s-a despărțit de Mehmet Ilhan. Între cei doi a existat o relație profundă de iubire. Câinele și-a vizitat fostul stăpân zi de zi, timp de o săptămâna. Acolo stătea câteva ore bune pe mormântul sau. Apoi se întorcea acasă unde știa că trebuie să stea.

Citește și: O FEMEIE ȘI-A ABUZAT CÂINELE DE COMPANIE! CE ÎI FĂCEA BIETULUI ANIMAL ÎN TIMPUL PARTIDELOR DE SEX

„Din cauza paraliziei tatălui meu, au avut o anumită conexiune. Când tata a fost internat, Cesur a încetat să mai mănânce. Nimeni nu-l putea atinge până când tatăl meu nu a fost înmormântat. Cesur a fost mereu un animal nobil, va locui cu mine de acum înainte”, a declarat fiul bătrânului, Ali, pentru thedodo.com.

Bărbatul a fost profund emoționat de gestul animalului său de companie. Acesta a împărtășit povestea lui Cesur pe social media. Imaginile și povestea emoționantă până la lacrimi s-a viralizat imediat pe Facebook.

Sursă traducere: ciao.ro