Un CAZ de SCLAVIE in masa a ZGUDUIT Nigeria

Un CAZ de SCLAVIE in masa a ZGUDUIT opinia publica din NIGERIA si nu numai. Totul s-a intamplat in urma cu numai doua saptamani, in momentul in care gruparea de MILITANTI ISLAMISTI BOKO HARAM au RAPIT cateva sute de fete de la scoala gimnaziala CHIBOK din orasul KANO, noteaza news.com.au, citat de Ziare.com.

Potrivit sursei citate, cu mai bine de doua saptamani in urma, cateva SUTE de fete, cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani, au fost RAPITE de la scoala gimnaziala de fete Chibok de TERORISTII organizatiei EXTREMISTE Boko Haram. Aproape jumatate dintre acestea au reusit sa SCAPE in primele zile, insa 220 sunt date DISPARUTE si in prezent.

Citeste si: Nigeria: Treizeci de persoane au fost ucise in timpul unei nunti 

Cazul disperat nu poate fi rezolvat nici macar de guvern deoarece gruparea ISLAMISTA este mult mai bine organizata decat armata nigeriana. Parintii fetelor RAPITE sustin ca ele sunt oferite celor care vor sa le ia de nevasta. Fiecare dintre minore primeste cate 12 dolari pentru a-si da acceptul sa devina sotia unui militant din gruparea respectiva. 

Citeste si: Vasilica Panaghita, femeia din Romania care a socat Marea Britanie! 

Intre timp, doua dintre victime au murit din cauza muscaturilor de sarpe. In unele parti ale Nigeriei armata nu detine controlul, oamenii fiind inspaimantai din cauza extremistilor care incep sa le controleze viata. 

Sursa foto: obiectiv.info