Un celebru actor român o face praf pe Viorica Dăncilă: „Mahalagism, țățism și minciună”

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai aspri contestatari ai Vioricăi Dăncilă. Celebrul actor a lansat un nou atac la adresa fostului premier, după ce s-a confruntat de la distanță cu Klaus Iohannis

Victor Rebengiuc spune că înțelege perfect motivele pentru care Klaus Iohannis a refuzat să participe la o dezbatere față în față cu Viorica Dăncilă. În opinia actorului, Dăncilă, în aparițiile sale publice din campanie a dat dovadă de „țățism”, printre multe altele.

„Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”, a declarat Victor Rebengiuc la RFI.

Victor Rebengiuc: „Alegerile, un moment de răscruce”

Victor Rebengiuc, un mare contestatar al celor de la PSD, a declarat că ziua de 24 noiembrie este una crucială pentru viitorul României și astfel, face apel la români să meargă la vot într-un număr cât mai mare, aspect care ar fi în ajutorul președintelui în exercițiu.

„Alegerile de duminică sunt un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre. Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol”, a declarat Victor Rebengiuc.

Sursa foto: adevarul