Un celebru milionar român și-a făcut mai multe operații estetice! Foto în articol

După condamnarea la închisoare primită în 2017, un celebru milionar a decis să-și facă mai multe operații estetice și să-și schimbe total look-ul. El a fost condamnat la 2 ani de închisoare în două dosare diferite: unul pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și celălalt pentru ucidere din culpă.

Ioan Neculaie a fost, însă eliberat condiționat, iar la 62 de ani se bucură din nou de libertatea și de viața sa de bogătaș, căci potrivit Forbes, averea sa depășește 30 de milioane de dolari.

Ioan Neculaie, căci despre el este vorba este și fostul conducător al echipei FC Brașov.  Acesta a trăit clipe grele în ultimii ani, fiind privat și de libertate pentru o perioadă de timp, însă ar fi dorit să uite de evenimentele neplăcute din viața sa cu ajutorul operațiilor estetice. Acesta s-a pozat de curând, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare. Se pare că ar fi vorba de câteva ajustări, dar și de o aplicație pentru Smartphone, cu efecte speciale, care îmbunătățesc look-ul celor care le aplică, scriu jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

Citește și: CÂT A PLĂTIT UN ROMÂN CARE A CUMPĂRAT INELUL RIHANNEI PENTRU A-L FACE CADOU DE CRĂCIUN

Omul de afaceri a fost eliberat condiționat în 2018, după doar 6 luni de detenție. Imediat cum a fost eliberat, și-a achiziționat un Mercedes G, cu toate dotările, pe care a plătit nu mai puțin de 150.000 de euro. Cu respectivul bolid, acesta face spectacol, în special pe autostradă, iar oamenii legii nu par să-l sancționeze pentru derapajele sale.

Sursa foto: facebook