Un celebru ROCKER a declarat ca s-a VINDECAT de CANCER

Rockerul Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a anuntat vineri ca s-a vindecat de cancer, la trei luni dupa incheierea sedintelor de chimioterapie si radioterapie.

La finalul anului trecut, artistul a fost diagnosticat cu o mica tumoare canceroasa, pozitionata in partea din spate a limbii. Intrucat tumora a fost descoperita la timp, cantaretul s-a vindecat dupa doar cateva luni.

CITESTE SI: Un cunoscut ACTOR de la HOLLYWOOD dezvaluie ca a avut 4 tipuri de CANCER DE PIELE in ultimele 18 luni

“Vreau sa multumesc acestor medici fantastici care m-au tratat in ultimele luni, care au facut posibil sa apara acest rezultat uimitor. A fost o perioada grea pentru familia mea si, in multe privinte, a fost mai greu pentru membrii familiei mele decat a fost pentru mine. Vreau sa multumesc, de asemenea, tuturor fanilor pentru gandurile lor bune. Sunt increzator si voi incerca sa imi pastrez o atitudine pozitiva, iar incurajarile primite din partea fanilor din lumea intreaga ai trupei Iron Maiden au insemnat foarte mine pentru mine. Acum, ma simt extrem de motivat si abia astept sa revin in industria muzicala, imediat ce acest lucru va fi posibil”, a scris Bruce Dickinson pe siteul trupei Iron Maiden.

CITESTE SI: SOCANT ROBIN WILLIAMS a lasat MESAJE prin casa inainte de a se SINUCIDE

 

Sursa www.libertatea.ro