Un celebru top-model a anuntat ca nu va mai defila pe podium in lenjerie intima. FOTO in articol

Una dintre cele mai cunoscute modele din lume, nemtoaica Heidi Klum, a declarat ca se retrage de pe podiumul prezentarilor de lenjerie intima.

Top-modelul german Heidi Klum, in varsta de 40 de ani, se va retrage de pe podiumul prezentarilor de lenjerie intima, spunand ca nu se mai simte in largul sau in astfel de ipostaze. “Nu voi mai defila pe podium in lenjerie intima. Cred ca acest lucru nu ma mai face sa ma simt in largul meu”, a afirmat Heidi Klum intr-un interviu acordat publicatiei Access Hollywood, scrie realitatea.net. Cu toate acestea, Heidi Klim, care este imaginea emisiunii-concurs “Germany’s Next Top Model”, sustine ca nu doreste sa isi dezamagească fanii si ca va realiza in continuare “pictoriale pentru coperte si campanii publicitare”.

Heidi Klum, mama a patru copii, a afirmat de asemenea ca nu are de gand sa apeleze la chirurgia plastica, pentru corectarea ridurilor de expresie, mai noteaza sursa citata. “Nu am avut nicio operatie estetica. Mi-a fost mult prea teama, ca sa fiu sincera. Mi-e teama ca, dintr-odata, te schimbi prea mult, fata ti se schimba, nu stiu. Mi-ar fi greu sa ma uit in oglinda si sa vad un chip cu care nu sunt obisnuita. Mi-ar fi teama”, a spus Heidi Klum.

Sursa foto: realitatea.net, facebook.com