Un CLERIC este judecat, in FRANTA, pentru VIOL si AGRESIUNE SEXUALA comise in ROMANIA

Un CLERIC francez este judecat, in Franta, pentru acuzatii de VIOL si AGRESIUNI SEXUALE, unele fapte fiind produse si in ROMANIA. JEAN-DOMINIQUE LEFEVRE, in varsta de 66 de ani, a recunoscut toate AGRESIUNILE SEXUALE impotriva a cinci fete, atat din Franta, cat si din ROMANIA, care i-au fost atribuite in perioada 1991-1999, scrie Le Parisien.

In schimb, JEAN-DOMINIQUE LEFEVRE a contestat ca ar fi VIOLAT o ROMANCA si o alta femeie, in varsta de 33 de ani, in anul 2007. Majoritatea fetelor care au suferit AGRESIUNI SEXUALE aveau varsta de 8 ani.

CITESTE SI: MAE: Peste 1.600 de ROMANI au fost ARESTATI in afara granitelor tarii, in ultimele sase luni 

Intre anii 1992 si 1996, JEAN-DOMINIQUE LEVFEVRE a fost trimis intr-o misiune in ROMANIA, in cadrul careia a vizitat copii bolnavi in spital. In acea perioada, a cunoscut o fata care avea 12 ani si care il acuza de VIOL, dar si de AGRESIUNE SEXUALA asupra unor fete spitalizate. CLERICUL a negat insa acuzatiile de VIOL.

De asemenea, pe langa cele cinci cazuri pentru care este judecat in orasul Saone-et-Loire, din centrul Frantei, JEAN-DOMINIQUE LEFEVRE a recunoscut AGRESIUNI SEXUALE “asupra altor cinci copii in ROMANIA si doi sau trei in Franta”, care nu au fost cu totii identificati.

CITESTE SI: FRANTA: Aproximativ 200 de romi au fost EVACUATI dintr-o TABARA ILEGALA 

Sursa foto: lemeridien.fr