Un CONVOI de TANCURI si BLINDATE NATO a intrat in Romania. VIDEO

Un tren incarcat cu TANCURI si BLINDATE NATO a tranzitat sambata Romania, indreptandu-se spre baza de la Mihail Kogalniceanu.

Garnitura a fost formata din peste 20 de vagoane incarcate cu tehnica militara (tancuri, masini de salvare si blindate) si a starnit senzatie cand a trecut prin gari.

“Trenul este format din 23 de vagoane, iar incarcatura formata din tehnica militara cantareste aproximativ 468 de tone. Granitura feroviara a intrat in Romania prin vama Curtici in jurul orei 06:00 iar destinatia este localitatea Nicolae Balcescu din judetul Constanta”, potrivit Servus Hunedoara.

Citeste si: O GRUPARE NAVALA NATO va face o ESCALA in PORTUL CONSTANTA

Convoiul de tehnica militara americana se indreapta catre Baza Aeriana Mihail Koganiceanu. Zeci de tancuri si blindate sunt programate sa ajunga acolo in cursul zilei de sambata, informatia fiind confirmata de Ministerul Apararii Nationale.

Citeste si: Nave militare NATO au ajuns in Marea Neagra

“In perioada urmatoare, pe teritoriul Romaniei se efectueaza mai multe transporturi de tehnica militara apartinand Fortelor Terestre Americane dislocate in Europa. Militarii americani si echipamentele din aceste transporturi vor participa la exercitii comune cu militarii Armatei Romaniei”, se arata intr-un raspuns transmis Ministerul Aparatii Nationale site-ului adevarul.ro.

Sursa foto: servuspress.ro