Un copac a cazut peste o masina in Capitala

Cad copacii in Capitala. Nu vantul este de vina, ci varsta arborilor care n-au mai fost inspectati. O masina a fost strivita sub greutatea pomului, iar firele de curent ale unui troleibuz au fost puse la pamant. Soferul vrea sa dea in judecata Administratia Domeniului Public (ADP).

Un copac foarte vechi a cazut peste o masina, pe Calea Grivitei, in Capitala. Nu doar autoturismul a fost avariat, ci si firele de curent ale unui troleibuz au fost puse la pamant de pomul doborat.

Astfel, traficul in zona a fost blocat cateva ore bune. Copacul a fost smuls din radacina si s-a prabusit peste o masina care era parcata regulamentar pe Calea Grivitei din Capitala. “Desi afara este foarte frig, nu a fost un vant atat de puternic ca sa darame pomul. Copacul este foarte vechi, are zeci de ani.

Probabil si trebuiau cei de la ADP sa… Probabil ca voi da in judecata ADP-ul”, a spus, la RomaniaTv, soferul masinii avariate.Pompierii si reprezentantii de la RATB Interventii s-au deplasat la fata locului si incearca sa dea la o parte copacul atat de pe masina, cat si de pe firele troleibuzului.

Traficul in zona a fost blocat cateva ore bune.Meteorologii au emis COD GALBEN de vant puternic pana la ora 18.00.

sursa foto: stirileprotv.ro