Un copac s-a prabusit peste un barbat si un copil in Parcul Carol din Capitala

Un incident grav a avut loc in Parcul Carol din Bucuresti. Acolo un copac s-a prabusit peste o doua persoane. Cei doi, tatal si fetita lui in vasta de 7 ani au avut un noroc chior si au reusit sa scape cu viata. Au fost dusi cu doua ambulante SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala.

Ambii erau loviti la cap, tatal pierduse foarte mult sange insa erau constienti in momentul in care medicii au ajuns la fata locului. Criminalistii au mers si ei in parcul Carol si au fotografiat copacul cazut.

Martorii spun ca au vazut o familie – mama, tatal si copilul – care se plimbau in parc. La un moment dat, a inceput sa ploua, iar barbatul si fetita s-au asezat pe banca, pentru a se adaposti. La un moment dat, un copac destul de inalt s-a rupt pur si simplu din radacina, a lovit un alt arbore pe care l-a retezat de jumatate, iar crengile s-au prabusit pe banca unde se aflau cei doi.

Acestia n-au apucat sa se fereasca si au ramas imobilizati, pana cand martorii au reusit sa dea crengile la o parte. O ancheta pentru a stabili vinovatul pentru aceasta tragedie a fost declansata.

Sursa: Pro TV