Un copil de 13 ani a castigat 100.000 de dolari dintr-o afacere proprie

Un elev de 13 ani din SUA a surprins intreaga tara dupa ce la doar 13 ani are propria afacere si a castigat deja din ea 100.000 de dolari.

Nicholas Pinto, din New Jersey, SUA, este un pusti care la doar 13 ani, atunci cand cei de varsta sa isi vad de teme si apoi de iesit in parc, are propria afacere din care castiga zeci de mii de dolari lunar. Totul a inceput in urma cu un an, atunci cand pustiul, suparat ca rotile de la trotineta sa se tot strica, a decis sa isi confectioneze singur altele.

El le-a cerut parintilor sai 2.000 de dolari imprumut, promitandu-le ca le va inapoia banii atunci cand o sa devina faimos si bogat. Desi acestia l-au privit cu scepticism si s-au amuzat de ideea copilului, i-au dat totusi suma dorita pentru a vedea cum se descurca pustiul cu proiectul pe care il avea pe hartie. Copilul a relizat propriul design de roti pentru trotineta si le-a prezentat unui producator din California. Firma a fost incantata de proiect, astfel incat rotile create de copilul de 13 ani au intrat in productia de serie.

Ele s-au dovedit atat de bune incat pustiul a castigat din vanzari 100.000 de dolari in primul an, comenzile pentru rotile de trotineta venind acum si din afara granitelor SUA.

Sursa foto: incont.ro