Un cunoscut ACTOR de la HOLLYWOOD dezvaluie ca a avut 4 tipuri de CANCER DE PIELE in ultimele 18 luni

 Actorul australian HUGH JACKMAN a fost foarte deschis cu privire la situatia delicata prin care a trecut, incepand cu descoperirea carcinomului bazocelular de la nivelul nasului, in 2013.

Interviurile pe care le-a oferit pe marginea acestui subiect s-au caracterizat prin transparenta deoarece starul X-Men isi doreste sa atraga atentia in legatura cu aceasta boala atat de raspandita in tara sa de origine. Astfel, acesta a declarat ca, in ultimele 18 luni, a avut nici mai mult nici mai putin de 18 tipuri de cancer de piele si ca este probabil sa mai aiba astfel de probleme de sanatate in viitor.

CITESTE SI: Justin Timberlake joaca rolul unei LAMAI intr-o reclama dubioasa la tequila – vezi reclama aici

Actorul a vorbit de curand despre lupta pe care a dus-o impotriva acestei boli si despre faptul ca la fiecare 3 luni trebuie sa mearga la control pentru a evita orice riscuri.

Starul a mai oferit cateva detalii si despre felul in care a descoperit ca este posibil sa aiba cancer de piele. S-a intamplat in timpul filmarilor pentru „X-Men: Days of Future”, atunci cand un make-up artist a observat o pata sangeranda pe nasul acestuia. Alte 17 astfel de experiente neplacute au urmat ulterior, de fiecare data fiind vorba de un tip de cancer localizat la nivelul fetei.

CITESTE SI: DIFERENTE uimitoare inainte si dupa retusare in Photoshop

In urma celor intamplate, Hugh incurajeaza lumea sa isi faca controale medicale regulate si sa foloseasca crema cu protectie solara.

 Sursa foto www.perfecte.ro