Un cunoscut interlop român, asasinat de un rival!

Interlopul Gabi Șef din Galați a fost înjunghiat mortal de rivalul său local, Armin Bitzy. Crima a fost din răzbunare după ce fratele lui Armin Bitzy s-a sinucis din cauza interlopului Gabi Șef, informează Antena 3.

Sursa citată mai precizează că medicii, care s-au deplasat la locul crimei, au încercat minute în șir să-l readucă la viață pe Gabi Șef, însă încercările acestora au fost în zadar. Armin Bitzy, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut de polițiști a doua zi, fiind găsit într-un apartament închiriat.

Potrivit spuselor lui Bitzy, interlopul Gabi Șef a vrut să îi ia apartamentul moștenit de la fratele său, care s-a sinucis după ce fusese terorizat ani la rândul de către interlop. Ucigașul a menționat că și Gabi Șef avea asupra lui un cuțit, așadar crima ar putea fi catalogată drept legitimă apărare.

Gabi Şef, pe numele lui adevărat Gabriel Tanvuia, s-a impus în lumea interlopă în 2005, când l-a atacat cu o rangă pe Maran Ivan, interlopul care controla orașul Galați, la vremea respectivă.

Marian Ivan a fost ucis de mafiotul Nelu Enache. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Marian Ivan, care terorizase orașul Galați, ani la rândul. După moartea lui Ivan, conducerea lumii interlope fost preluată de clanul Ogeacă, gruparea rivală din care făcea parte şi Gabi Șef.

Sursa foto: adevarul