Un cunoscut prezentator TV a fost dat afară din cauza lui Alexandru Cumpănașu

Un cunoscut prezentator TV a fost dat afară de la televiziunea cu care colabora. Decizia ar fi fost luată din cauza legăturii sale cu cel mai controversat personaj al momentului, Alexandru Cumpănașu.

Este vorba despre Alex Ferariu, moderator la B1 TV. Realizatorul a fost dat afară, după ce se întorsese anul acesta la postul TV. Potrivit paginademedia.ro, motivul pentru care ar fi fost concediat ar fi acela că Alex Ferariu l-a împrumutat cu 300.000 de euro pe Alexandru Cumpănașu, în anul 2015.

Citește și: ANAMARIA PRODAN ȘI-A LUAT O PISICĂ DE RASĂ! CÂȚI BANI A COSTAT-O, CUM O CHEAMĂ ȘI CUM ARATĂ! FOTO ÎN ARTICOL

În urma acestei dezvăluiri, postul și prezentatorul au stabilit să renunțe la colaborare. „Respect decizia lor de a încheia colaborarea și singurul regret pe care îl am este că o să îmi fie dor de echipa de profesioniști cu care am lucrat. Nu vreau să comentez mai mult. Voi continua proiectele pe care le am. Printre acestea soluția de servicii online de tip Push Instruments”, a adăugat Ferariu.

Sursa foto: realitatea