Un cunoscut vlogger român s-a dat macho și acum Poliția Română este pe urmele sale! Video

Alexandru Bălan „Colo” își pune cenușă pe cap dar scuzele sale sunt penibile și inutile

Un cunoscut vlogger din România, pe numele lui Alexandru Bălan, zis “Colo” (foto interior), a intrat în atenția Poliției Române după ce a povestit într-un clip pe youtube ce le-ar face el fetelor minore. Cu un limbaj suburban și conotații sexuale extreme, ”Colo” a descris cu lux de amănunte ce merită fetițele de liceu.

La scurt timp după viralizarea clipului, Poliția Română s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru instigare la violență împotriva minorelor, inclusiv la viol.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, precizează Poliția Capitalei.

Totul a pornit după afirmațiile șocante făcute de vloggerul Alexandru Bălan (28 de ani): „Eu, dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, va spun singer, cât de sincer posibil, f….. toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt! La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici „cine-i tăticul tău?”, să-i dai cu palme, s-o ții cu capul de pereți, să-i pui piciorul pe față. Eu am niște fetișuri mai ciudate, știi, gen, adică ăleia se vedea că-i place șarpele. Credeți-mă, astea nu trebuie iertate!”, a spus Bălan pe live-ul său.

Foarte grav este faptul că povestea lui Bălan a fost umărită de un număr imens de persoane, în condițiile în care „Colo” este urmărit, pe Youtube, de peste 850.000 de persoane.

După ce Poliția Română a început cercetările în acest caz, ”Colo” s-a grăbit să posteze un alt filmuleț în care prezintă o serie de scuze penibile și neavenite pentru a-și justifica videoclipul anterior.

”Dacă stau să mă gândesc acum de unde a pornit toată chestia asta îmi dau seama că a fost o glumă extraordinar de proastă. Recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău.  Respect toate femeile, pentru că eu am fost crescut de mama mea și ea mi-a oferit cea mai bună educație. De asemenea, Alexandra este iubita mea și niciodată nu am ridicat mâna la ea și nu sunt de acord cu violența asta la femei.

Clipul este făcut acum multă vreme și atunci nu aveam cea mai bună gândire, nu aveam acest număr de abonați, nu știam că mă adresez unui public atât de fraged. Eram în goana după like-uri, după vizualizări, îmi doream să se uite foarte mulți oameni la mine”, a afirmat vloggerul.

”Colo” nu este la primul derapaj de acest gen

”Colo” nu este la prima abatere. Alexandru Bălan a vorbit, într-un alt filmuleț, fără perdea despre relațiile intime pe care le-a avut de-a lungul timpului cu partenera sa de viață, Alexandra, fanii fiind de-a dreptul revoltați de dezvăluirile sincere ale acestuia.

”Colo” a mărturisit că trupul iubitei sale scoate sunete ciudate în timpul partidelor de amor, însă dezvăluirea sa nu a fost pe placul fanilor care au declarat că nu au ce învăța din vloggurile lui.

Sursa foto și video: youtube.com