Un dansator cunoscut de la noi implicat într-un accident mortal

Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, şi Antonio Dos Santos, fost concurent la “Dansez pentru tine” implicați într-un accident mortal. Cei doi se îndreptau spre Piatra Neamţ, dar la Zăneşti, brazilianul, aflat la volanul maşinii, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Din ancheta demarată de poliţişti se pare că pietonul a fost acroșat după ce a traversat neregulamentar. Petrişor Ruge şi Antonio Dos Santos sunt în stare de șoc după accidentul îngrozitor. Brazilianul, fost concurent la emisiunea “Dansez pentru tine” a accidentat mortal un bărbat. Victima ieșea dintr-un bar, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice a traversat neregulamentar.

Citește și: DIANA MUNTEANU PRINSĂ ȘI ÎNȘELATĂ ÎNTR-O BULIBĂȘEALĂ AMOROASĂ! PREZENTATOAREA ESTE IAR SINGURĂ

Pietonul a fost acroşat  de un autoturism Volkswagen cu numere de Bucureşti. Informaţiile tvmneamt.ro au fost confirmate de surse oficiale din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Neamţ. La volanul mașinii care l-a accidentat pe bărbat se afla Antonio Martins dos Santos, iar pasager a fost Petrişor Ruge, dansatorul Andreei Bălan.

În maşină cu cei doi se mai afla o tânără. Toţi trei se îndreptau spre un hotel din Piatra-Neamţ, unde ar fi trebuit să se cazeze.

Sursa foto: jurnalul