Un DEPUTAT PSD a lansat un atac VIRULENT la adresa a doi JURNALISTI: Niste SCELERATI

Deputatul PSD Liviu Plesoianu i-a atacat marti, pe pagina sa de Facebook, pe jurnalistii Ioana Ene Dogioiu (ziare.com) si Rares Bogdan (Realitatea TV), spunand ca sunt “scelerati” si “niste personaje sinistre”.  

“U.M.Dogioiu și Rareș Bogdan-TALIBAN sunt trimiși de Noua Securitate, din care fac parte, să atace CCR înaintea Deciziei de azi. Această # SCELERATA, care cerea (tot la Bogdan-TALIBAN în emisiune) “arestarea judecătorilor CCR”, e “jurnalista” la care merg Kovesi și Coldea să dea “interviuri”… Acest #SCELERAT, patriotul închipuit și #INSOLVENT, care se bate pe burtă cu Iohannis, spunea în iarnă că “PSD nu poate scoate un milion de oameni în stradă pentru că n-are atâtea scaune cu rotile”…

Asta e, dragi români, Noua Securitate despre care tot vorbesc! Niște personaje sinistre, cărora au început să le tremure indispensabilii și care, DE FRICĂ, aruncă în luptă toată MIZERIA de care dispun și care îi definește ca_creaturi! S-a epuizat nisipul din clepsidră, securiștilor! “Tic-tac”, cum ar zice colonelul vostru acoperit…

P.S. Am tot respectul pentru Curtea Constituțională a României! Milioane de români au. Și vor apăra, VOM apăra această instituție de atacurile, de orice fel, ale sceleraților de orice fel!”, se arata in postarea deputatului PSD de pe pagina sa de socializare.

http://sokant.ro/ioana-ene-dogioiu-si-rares-bogdan-atac-co…/

Liviu Plesoianu s-a mai facut cunoscut in aceasta vara printr-un protest in fata sediului DNA, dar si prin solicitarea de expulzare a ambasadorului american Hans Klemm.

Sursa foto: PSD