Deputatul PSD Radu Vasilică este în comă și a rămas fără un picior

Deputatul PSD Radu Vasilică și-a rupt picioarele, sâmbătă, într-un accident care a avut loc pe DN 73, la Mărăcineni Argeș. Parlamentarul se se află pe o motocicletă care a intrat într-o coliziune cu o mașină.

UPDATE: Radu Vasilică, deputatul PSD de Argeș care a avut un grav accident de motocicletă, se află în stare critică. Transportat inițial la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acesta a ajuns la Floreasca, având fracturi multiple. Medicii din București au fost nevoiți să-i amputeze un picior, anunță Adevărul. Radu Vasilică se află în comă.

“Pacientul a suferit multiple traumatisme, are fracturi la mâini, picioare, bazin, dar este stabil. A fost transportat la Spitalul Floreasca”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti, Marius Pascu pentru Mediafax.

Știre inițială

Motocicleta a ricoșat ulterior într-un stâlp, informează Infotrafic. Accidentul s-a produs pe DN 73, în zona Slava. Potrivit unor surse, motocicleta era condusă de deputatul Radu Vasilică, informează Mediafax.

Purtatorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că pompierii au intervenit la un accident în Mărăcineni, zona Slavă, coliziunea având loc între un autoturism și o motocicletă, singură persoană rănită fiind motociclistul.”Este vorba despre o victima și anume motociclistul care este conștient dar cu politraumatisme”, a declarat Epure. Presă locală scrie că bărbatul este rănit la ambele picioare. Polițiștii au deschis anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Sursa foto: click