Un DEPUTAT PSD solicita EXPULZAREA AMBASADORULUI SUA, HANS KLEMM

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dur, miercuri, dupa ce Ambasada SUAa transmis ca este ingrijorata pentru independenta sistemului judiciar, date fiind modificarile pe care ministrul Toader le vizeaza pentru Legile Justitiei.

Liviu Plesoianu cere expulzarea ambasadorului Hans Klemm de urgenta si, in conditiile in care PSD nu a venit pana acum cu o pozitie oficiala, se presupune ca pozitia lui Plesoianu reprezinta implicit pozitia partidului condus de Liviu Dragnea.

Deputatul PSD l-a acuzat pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti ca ”a jignit de mult prea multe ori poporul roman”, ca si-a permis sa-i certe pe romani ”cu un tupeu inimaginabil”, ca dupa alegerile locale de anul trecut le-a vorbit romanilor ”cu un tupeu de vataf care li se adreseaza sclavilor sai” si ca are un ”discurs securistoid”. De asemenea, Plesoianu l-a mai acuzat pe Hans Klemm ca a ”aplaudat si incurajat protestele care au dat jos un guvern”, ca manifesta un ”exces de zel tipic pentru un colonialist” si ca este ”exemplificarea perfecta a manipulatorilor si instigatorilor cu care a avut de luptat Martin Luther King toata viata sa”, potrivit postului B1 TV.

Sursa foto: psd