Un DETINUT a EVADAT de la Penitenciarul Jilava

Un DETINUT a FUGIT, miercuri, de la punctul de lucru “Curatenie Vegetal 2” apartinand Penitenciarului Bucuresti Jilava.

DETINUTUL IONUT NICULAE, in varsta de 24 de ani, a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare pentru infractiunea de furt calificat, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor.

In vederea capturarii DETINUTULUI, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii: blocarea cailor de acces – posibile directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Inspectoratul General al Politiei Romane si cu Inspectoratul General al Jandarmeriei.

Citeste si; Un detinut de la Jilava a evadat!

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

Persoanele care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea DETINUTULUI sunt rugate sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de telefon 112. Se poate contacta, de asemenea, Penitenciarul Jilava la numarul de telefon 021.457.01.81.

Citeste si: Un barbat a evadat de cinci zile si e de negasit! Politia l-a dat in urmarire internationala

DETINUTUL are urmatoarele semnalmente: inaltime – 1,70 metri, tipul corpolentei – statura mica, tipul fruntii – frunte lata, tipul nasului – drept, tipul ochilor – caprui, tipul gurii – gura mica, tipul barbiei – normala, tipul urechilor – mici departate superior, tipul fetei – ovala, ten deschis, tipul parului – saten inchis; semne particulare: tatuaj umar drept si antebrat stang; vestimentatia: tricou cu dungi negre si pantaloni gri.

Sursa foto: anp.gov.ro