Un doctor american afirma ca medicii francezi au comis o greseala in cazul lui Michael Schumacher

Prieten cu Michael Schumacher, medicul american Gary Hartstein spune ca doctorii francezi au comis o greseala in momentul in care au transmis familiei ca “numai un miracol il mai poate salva” pe pilot.

“Este o tampenie. Asa ceva este imposibil, nu pot sa-mi imaginez ca un doctor poate transmite un asemenea mesaj familiei”, a declarat Hartstein, potrivit presei austriece citate de gandul.info.

In opinia lui Hartstein, echipa de medici de la spitalul din Grenoble ar fi trebuit sa procedeze altfel.

“Daca situatia medicala este disperata, dar nu fara sperante, familiei trebuie sa i se explice clar si cat mai precis. Familia trebuie sa stie, in termeni uzuali, ce se intampla, nu sa li se vorbeasca despre miracole”.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER a pierdut 25% din greutatea corpului. Vezi cat cantareste acum fostul campion mondial

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Multiplul campion mondial se afla in faza de revenire progresiva din coma, la spitalul din Grenoble. Aici, Schumacher a fost operat de doua ori la cap.

Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din starea de coma indusa in data de 30 ianuarie.

Sursa foto: theguardian.com