Un dormitor modern – sfaturi, decorațiuni, inspirație

Toată lumea visează să facă din dormitorul lor o adevărată oază de liniște și stil bun. Este evident că cel mai important lucru este patul și aranjarea lui corespunzătoare, dar un rol important joacă și accesoriile care dau dormitorului o atmosferă unică. Se potrivesc perfect tablouri foto pe panză, care nu numai că va arăta elegant, dar va face și dormitorul mai cu caracter.

Tabloul foto pe pânză pentru dormitor – mare sau mic?

Dormitorul este o cameră destinată relaxării, așa că merită să ne concentrăm pe minimalism în el – mobilier și decorațiuni minime, dar stil maxim. Datorită acestui lucru, va fi confortabil și calm în el, adică vor fi create condiții ideale pentru relaxare și liniște. Prin urmare, atunci când alegeți accesorii, merită să le alegeți pe cele care fac o impresie grozavă, dar nu ocupă neapărat mult spațiu. Tablouri canvas este o alegere excelentă – va decora un perete gol și, în același timp, nu va ocupa spațiu liber. Care tablou foto pe pânză e cel mai bine de ales?

Pe un perete mare merită agățat… un tablou foto mare, chiar dacă spațiul vă permite să creați o mică galerie. Întotdeauna un decor mai mare va arăta mai elegant decât mai multe decorațiuni mai mici. Mai mult – tablou foto pe pânză mai mare contrar aparențelor, oferă mai multe posibilități, deoarece multe teme arată mult mai bine pe formate mai mari.

Dacă nu doriți să mergeți prea la minimalism, puteți alege mai multe printuri foto de pânză similare și puteți crea un colaj interesant. Tripticele, adică trei imagini una lângă alta, conectate cu un motiv, sunt încă la modă, care sunt perfecte pentru un perete lat. De asemenea, puteți alege decorațiuni complet diferite, creându-vă propria galerie originală. Singura condiție este un perete suficient de mare. Pentru că, în partea mică, va exista o impresie de farmec și haos.

Unde să atârnați un tablou foto pe pânză în dormitor?

Desigur, stilul tabloului foto, culorile și modelul acestuia ar trebui să se potrivească cu decorul dormitorului. Din fericire, cu atâta alegere și varietate, nu ar trebui să fie o problemă. Este important să păstrați consistența aranjamentului, chiar dacă sunt puține articole în dormitor. Acest lucru va da impresia de ordine și eleganță.

Cel mai clasic loc pentru un tablou foto elegantă în dormitor este peretele de deasupra patului, deoarece este și cel mai greu de aranjat. Cu toate acestea, merită să luați în considerare o altă soluție, una care vă va permite să admirați decorațiunile și din pat. Tabloul printat pe pânză poate lua cu succes locul unui televizor – cu siguranță vă va aduce beneficii sănătății, va avea un efect pozitiv asupra climei din dormitor și va decora camera într-un mod interesant și sofisticat. În loc să atârnați pozele în rame pe perete, le puteți pune pe un raft special. Apoi, chiar dacă luați altă decizie și decorul este limitat, nu vor rămâne urme inestetice pe perete, iar tabloul selectat se va muta cu ușurință într-un alt loc, mai potrivit.