Un Ferrari a fost scos la vanzare de 2.2 milioane de dolari. Vezi despre ce model este vorba

Un superb Ferrari FXX Evoluzione a fost, recent, scos la vanzare in SUA pentru un pret de 2.2 milioane de dolari.  Modelul exclusivist este echipat cu un pachet special, numit “Evoluzione Package”.

Supercarul italian din 2005 se afla in oferta dealerului american Ferrari Maserati of Fort Lauderdale, Florida. Modelul, extrem de rar, are un exterior Rosso Scuderia si un interior Nera Alcantara, scrie worldcarfans.com.

Citeste si: CE MASINI DE LUX SI-AU CUMPARAT ROMANII IN LUNA FEBRUARIE

Cum ii sugereaza si numele, Ferrari-ul a fost echipat cu pachetul Evoluzione in anul 2007. Asta inseamna practic un tuning de 300.000 de dolari, in urma caruia motorul V12 de 6.3 litri produce 860 cp, cu 71 mai mult fata de versiunea de baza. Totodata, pachetul mai include si un body kit aerodinamic, o transmisie mai buna si un nou sistem de tractiune.

Modelul FXX Evoluzione este unul de curse, iar pretul pentru care a fost scos la vanzare este de 2.190.000 dolari.

Ferrari este o marca foarte apreciata de romanii cu bani. O dovedesc datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor care arata ca, in luna februarie, au fost inmatriculate doua astfel de modele, un F12 Berlinetta si un 458 Italia.

Sursa foto: worldcarfans.com