Un fost campion al Romaniei traieste o drama: “Imi dau foc la casa”

Epaminonda Nicu, fost campion al Romaniei cu Unirea Urziceni, ameninta ca isi va da foc la casa daca banca il va executa silit.

Fundasul roman Epaminonda Nicu, care in 2009 era campion al Romaniei si juca in grupele celei mai importante competitii intercluburi din Europa, Liga Campionilor, a ajuns intr-o situatie disperata, conform Sport24h.ro. Epaminonda Nicu ameninta ca-si da foc la casa, dupa ce bancile au inceput sa execute silit bunurile din complexul Green City. “Daca ma evacueaza, dau foc la casa!”, a spus acesta conform sursei citate.

In aceasta situatie s-a ajuns dupa ce Epaminonda Nicu si alti doi colegi de la Unirea Urziceni, George Galamaz si Valeriu Bordeanu, au semnat o hartie prin care renunta la prima de Liga Campionilor (100.000 de euro – n.red.) pentru case pe care insa n-au primit acte de proprietari de la fostul patron al Unirii, Dumitru Bucsaru, locuintele fiind gajate la banci.

Intre timp, Dumitru Bucsaru a intrat in incapacitate de plata, iar cei care au cumparat imobile cu rate la dezvoltator se tem ca vor ajunge in strada, fara vina lor.

Sursa foto: sport24h.ro