Un fost CAPITAN al STELEI a fost CALCAT de HOTI. A ramas fara BIJUTERII si CEASURI

Unul dintre fostii purtatori de banderola ai echipei STEAUA BUCURESTI a fost CALCAT de hoti in week-end-ul trecut. Conform jurnalistilor de la wowbiz.ro, locuinta lui ALEXANDRU BOURCEANU din zona Pipera a fost sparta de infractori care i-au furat mai multe BIIJUTERII si CEASURI SCUMPE, in schimb acestia nu s-au atins de LAPTOP-uri si TELEFOANELE MOBILE aflate la vedere.

Posesor al mai multor locuinte, ALEXANDRU BOURCEANU a fost “calcat” de infractori, in weekend-ul  trecut, si”deposedat” de bunuri importante.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI: Al treilea jucator TRANSFERAT in aceasta vara 

“Sambata trecuta, in jurul orei 16.55, mama lui ALEXANDRU BOURCEANU a sunat disperata la 112 si a anuntat ca apartamentul din zona Pipera in care locuieste a fost spart si, din el au fost sustrase accesorii de lux. Imediat, la fata locului, a sosit un echipaj de la Politia Ilfov, care a constatat ca usa casei a fost distrusa cu ajutorul unei rangi si a unui baros si arata ca dupa razboi! Hotii au furat din imobil DOUA CEASURI SCUMPE si BIJUTERII, insa, surprinzator, desi pe masa se aflau doua telefoane si un laptop, ele au ramas neatinse”, au povestit persoane aflate in zona pentru sursa citata.

Aceleasi persoane sustin ca infractorii au venit la pont, intrucit au actionat repede si la o ora cind putea gasi pe cineva acasa. “Mama lui ALEXANDRU BOURCEANU era plecata, iar in apartament nu era nimeni. Culmea, paznicul avea o zi libera, astfel ca politistii au ajuns la concluzia ca spargerea a fost pusa la cale de un grup infractional care fileaza si invata traseele proprietarilor, afla cind nu sint in apropiere si actioneaza nestingheriti. Asa s-a intimplat si in aceasta situatie! Mama lui ALEXANDRU BOURCEANU a ajuns prea tirziu acasa ca sa poata evita furtul”, au spus surse judiciare, care au mai specificat si faptul ca familia jucatorului nu a depus, totusi, plingere, ci a preferat sa rezolve situatia in alt mod, mai scriu jurnalistii de la wowbiz.

CITESTE SI: COSMIN OLAROIU a dat LOVITURA. CONTRACT – RECORD semnat de antrenorul ROMAN 

Sursa foto: realitatea.net