Un fost concurent de la X FACTOR canta maine in Bucuresti

Dominicanul Hevito, fost concurent la X Factor, va susţine un spectacol incendiar, sambata, 7 decembrie, in Centrul Vechi al Capitalei. 

Hevito va fi sambata protagonistul unui show de zile mari incepand cu ora 21.00, in Centrul Vechi al Capitalei. Artistul isi asteapta fanii, cat si pe toti iubitorii de muzica raggaeton si latino sa danseze alaturi de el, la cafeneaua „C.Craioveanu Art&Cafe”,  unde timp de o ora va canta cele mai cunoscute piese ale sale, „Sensual” si „Te quiero tanto”, cat si alte melodii proprii si hituri internationale.

Fostul concurent de la X Factor a venit in urma cu doi ani in Romania cu dorinta de a face o cariera muzicala in tara noastra si incet, incet visul lui prinde contur. Recent, artistul, care face canto cu Crina Mardare, a fost invitat de cunoscutul cantaret Tavi Colen sa cante un duet alaturi de bandul lui, la un concert pe care fostul „Talisman” l-a sustinut luna trecuta, iar legendarul Ovidiu Lipan Tandarica si-a aratat, de asemenea, interesul de a face o melodie cu talentatul dominican.