Un fost internațional din Generația de Aur candidează la Consiliul Local Galați

Dorinel Munteanu, fostul internațional român care a făcut parte din Generația de Aur, deschide lista PMP la Consiliul Local Galați, anunță liderul filialei gălățene a Mișcării Populare, Cătălin Cristache.

„De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galați. Este o bucurie și o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelență în sport și cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galați. Ne-a făcut campioni în 2011 și, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galați. Este exponent al Generației de Aur a Naționalei României și numele lui a fost scandat cu admirație pe cele mai mari stadioane ale lumii. <Neamțul> e adoptat de Galați de mai bine de 10 ani. Este orașul unde a înregistrat cele mai importante performanțe ca antrenor, orașul unde este iubit și respectat așa cum merită”, a scris pe Facebook Cătălin Cristache.

„Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranță nu bani, nu glorie, nu funcții. Nu a fost ușor să îl convingem să ni se alăture, dar dragostea pentru Galați și pentru Oțelul au fost determinante. Dorinel știe ce este administrația, ce înseamnă gestionarea proiectelor și a banilor, dar știe și ce este pasiunea. Suntem convinși că, împreună cu echipa P.M.P., va face performanță și în Consiliul Local Galați! Toți pentru Galați! Toți pentru România”, a mai scris Cristache pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: adevarul