Un fost jucator al Stelei a semnat cu Otelul Galati

Un fost jucator al Stelei Bucuresti din perioada in care ros-albastrii ajungeau in semifinalele Cupei UEFA a decis sa revina in Liga I, insa nu la gruparea din Ghencea, ci la Otelul Galati.

Mijlocasul Florin Lovin, in varsta de 31 de ani, a semnat un contract pe un an si jumatate cu formatia de la malul Dunarii, informeaza mass media sportiva autohtona.

Citeste si: Alexandru Bourceanu, atac violent la adresa fratilor Becali 

Florin Lovin a revenit in Liga I dupa o perioada de cinci ani petrecuti in strainatate, fotbalistul dezvaluind pentru postul de televiziune Dolce Sport care au fost motivele pentru care a facut aceasta alegere.

“Am inceput sa contactez oameni din fotbalul romanesc, am vorbit cu mai multe echipe si am decis sa vin la Galati deoarece il cunosc atat pe presedintele clubului cat si pe antrenor, si asa am ajuns la Otelul”, a spus Lovin.

Florin Lovin a jucat in cariera sa la FCM Bacau (2001-2004), Steaua (2004-2009), 1860 Munchen (2009-2011), Kerkyra (2011), Kapfenberger (2012), Mattersburg (2012-2014). Doua titluri a cucerit Lovin perioada cand juca pentru Steaua.

Sursa foto: gsp.ro